LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoaching

Een loopbaan ontwikkelt zich vaak geleidelijk, met verschillende fasen en veranderingen. Sommige mensen hebben een duidelijk pad waarop ze zich richten, terwijl anderen een meer experimentele aanpak volgen. Een loopbaan kan zich ontwikkelen binnen één organisatie of sector, of zich uitstrekken over verschillende organisaties of sectoren.

Een loopbaan is een dynamisch proces en kan zich op elk moment veranderen, afhankelijk van persoonlijke en professionele omstandigheden. Loopbaanontwikkeling kan zich richten op het verkrijgen van vaardigheden en ervaringen die nodig zijn voor huidige of toekomstige banen, het verkrijgen van een hoger salaris of een betere werkomgeving, of het vinden van meer betekenis en zingeving in werk.

Een loopbaancoach kan helpen bij het ontwikkelen van een loopbaanstrategie, het verkennen van nieuwe mogelijkheden, het versterken van vaardigheden en het ontdekken van persoonlijke waarden en doelen.

Verloop

Een loopbaancoaching traject bestaat uit 7 uren coaching opgedeeld in 2 fases.

Eerste fase: 2 afspraken van 2 uren waar we de tijd nemen om te ontdekken wie je bent als persoon.

Tweede fase: 2 afspraken van 1u30 waar we de informatie van het eerste deel gaan omzetten in een actieplan om je doelen te bereiken.

1 op 1 Loopbaancoaching traject

Ben je op zoek naar een nieuwe richting in je carrière, of wil je ontdekken waar je echt in uitblinkt? Een loopbaancoach kan je helpen je doelen te bereiken door je te voorzien van de juiste tools, ondersteuning en begeleiding.

Van het ontwikkelen van een helder loopbaanplan tot het versterken van je vaardigheden en het creëren van een positief zelfbeeld, ik werk samen met jou om te identificeren waar je kansen liggen en een op maat gemaakt actieplan op te stellen.

Of je nu een carrièreswitch overweegt of gewoon op zoek bent naar groei in je huidige rol, ik heb de kennis en ervaring om u te helpen je doelen te bereiken.

Laten we samenwerken om jouw loopbaanpotentieel te ontgrendelen.

Met welke vragen kan ik terecht?

Er zijn veel vragen waarmee je bij een loopbaancoach terecht kunt. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Wat zijn mijn sterke en zwakke punten?
  • Hoe kan ik mijn loopbaan naar een hoger niveau tillen?
  • Wat zijn mijn waarden en hoe kan ik mijn werk hierop afstemmen?
  • Hoe kan ik mijn loopbaan veranderen of overstappen naar een andere branche?
  • Hoe kan ik mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen versterken?
  • Hoe kan ik effectievere communicatievaardigheden ontwikkelen in mijn werk?
  • Hoe kan ik meer balans vinden tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik beter mijn doelen stellen en plannen maken?
  • Hoe kan ik beter onderhandelen over salaris en andere arbeidsvoorwaarden?

Houd er rekening mee dat dit slechts een aantal voorbeelden zijn en dat je altijd terecht kunt bij een loopbaancoach voor hulp met specifieke zorgen of problemen die je hebt met betrekking tot je loopbaan.